Το Maison de Μεζέ είναι ένα μικρό παρασκευαστήριο και δοκιμαστήριο ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων. Ιδρύθηκε τον Ιούνιο του 2014 στην πιάτσα του Μεσαιωνικού οικισμού της Άνω Σύρου. Οι παραγωγές γίνονται με γνώμονα την ποιότητα, είναι μικρές και ανάλογες της κάθε εποχής. Το εγχείρημα αποτελεί μία προσπάθεια ανάδειξης των ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων και ενσωμάτωσής τους στην καθημερινή μας διατροφή, την οποία εμπλουτίζουν με τη γεύση, το άρωμα και τα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά τους.